DENİZLİ / SARAYKÖY - Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi

Sarayköy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılacak

olan Genel ve Mesleki Teknik kurslarına kayıt için

kursiyer adaylarından istenen belgeler aşağıda

listelenmiştir.

1- Aktif olarak örgün eğitimde eğitim gören öğrenciler

için öğrenci belgesi.

2- 18 yaş altı kursiyerler için veli izin belgesi.

3- Kursiyer kayıt başvuru formu.

4- Spor alanında açılacak kurslar için sağlık raporu.

5- Nufüs cüzdanı fotokopisi

Yukarıdaki belgelerle Sarayköy Halk Eğitim Merkezi

Müdürlüğüne başvuru yapılması rica olunur.

SARAYKÖY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Eyl

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce kalorifer ateşleyici kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyenleri başvuru için Halk Eğitim Merkezimize bekleriz.

Eyl

Açıköğretim Kurumları 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül Cuma Günü  sona erecektir.ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için kurumumuza başvurabilirsiniz.

Eyl

Açık Öğretim Lisesi ve Ortaokulu'na Yeni kayıt ve kayıt yenileme yaptıran öğrencilerimiz kendi şifreleriyle sisteme girerek kitap teslim isteği ile ilgili anketi doldurduktan sonra ders seçimi yapabileceklerdir. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Ders seçim işlemleri 18 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecektir.

Eyl

31 Ağustos-1 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi  ek sınav sonuçları açıklandı.

Ağu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu 1. Dönem Yeni kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri 21 Ağustos 2019- 27 Eylül 2019 Tarihleri arasında yapılacaktır.