DENİZLİ / SARAYKÖY - Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi

USTA ÖĞRETİCİ İHTİYACI

Aşağıda yazılı bulunan branşlarda usta öğreticiye ihtiyaç vardır. Görev almak isteyenlerin 22/05/2023 tarihine kadar e yaygın üzerinden belgelerini yükleyerek başvuru yapmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

1.Özel Eğitim Öğretmeni

2.El Sanatları Öğretmeni

Nis

Aşağıda yazılı bulunan kurs programları için usta öğreticiye ihtiyaç vardır. Görev almak isteyenlerin 17/03/2023 tarihine kadar e yaygın üzerinden belgelerini yükleyerek başvuıru yapmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU......

* İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme yapacak olan 18 yaş altı öğrencilerimiz (13 Eylül 2004 ve sonrası doğanlar) bu dönem için bankaya  sınav ücreti yatırmayacaktır. 18 yaş üstü öğrencilerimiz sınav ücreti yatıracaktır.

* İlk Kayıt yaptıracak öğrencilerimiz 03 Nisan 2023 tarihine kadar  İlk Kayıt için  gerekli belgeleri (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 1 Adet biyometrik çekilmiş fotoğraf, dilekçe) hazırlayarak Sarayköy Halk Eğitimi Merkezimize başvuru yapmaları gerekmektedir.

*Kayıt yenileme yaptıracak öğrencilerimiz ise 03 Nisan 2023 tarihine kadar Sarayköy Halk Eğitimi Merkezimize gelerek öğrencilik durumunu "AKTİF" yaptırarak kayıt yenileme işlemini tamamlatmaları gerekmektedir.

* ÖRGÜN EĞİTİMDEN YAYGIN EĞİTİME GEÇİŞ;

Örgün Eğitimde okuyup halen e-okulda öğrenci olanların kayıtları 6 Şubat 2023 ile 17 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Aşağıda yazılı bulunan kurs programları için usta öğreticiye ihtiyaç vardır. Görev almak isteyenlerin 30.12.2022 tarihine kadar e yaygın üzerinden belgelerini yükleyerek başvuıru yapmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

Ekm

NOT: 20/10/2022 Tarihinde yapılacak olan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında yeterli çoğunluk sağlanmaz ise, Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı çoğunluk aranmaksızın 27/10/2022 tarihinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda saat:17.00 da yapılacaktır.

Eyl

Müzik ve Gösteri Sanatları alanında (Bağlama, Bendir, Çello Eğitimi, Darbuka, Dilli Kaval Eğitimi, Gitar, Piyano, Keman, Klarnet, Kudüm Eğitimi, Ney Eğitimi, Vurmalı çalgılar (Bendir,Darbuka,Asma Davul) Türk Müziği Koro Çalışması vb.) usta öğretici ihtiyacı vardır. Şartları tutanların 27 Eylül 2022 tarihine kadar  e yaygın üzerinden başvuru yapmaları duyurulur.

May

Sarayköy Belediyesi işbirliği ile açılacak yaz spor kurslarında görevlendirilmek üzere Spor Alanında aşağıda belirtilen kurs programlarında usta öğreticiye ihtiyaç vardır. Şartları tutanların e yaygın üzerinden 10 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapmaları duyurulur.

KURS PORGRAMLARI

1. Badminton

2. Dart Başlangıç Düzeyi

3. Güreş

4. Karate

5. Masa Tenisi

6. Okçuluk

7. Step-Aerobik Eğitimi

8. Yüzme

May

Aşağıda yazılı bulunan kurs programları için usta öğreticiye ihtiyaç vardır. Görev almak isteyenlerin 23.05.2022 tarihine kadar e yaygın üzerinden belgelerini yükleyerek başvuıru yapmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

KURS PROGRAMLARI

1- Aşçı Çırağı Kursu

2- Aşçı Yardımcılığı Kursu

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 3. Dönem sınavları için Açık Öğretim Ortaokulu ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ile Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan 2022- 29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Aşağıda yazılı bulunan kurs programları için usta öğreticiye ihtiyaç vardır. Görev almak isteyenlerin 23.02.2022 tarihine kadar e yaygın üzerinden belgelerini yükleyerek başvuıru yapmaları gerekmektedir. İlgililere duyurulur.

DİN EĞİTİMİ KURS ALANI

KURS PROGRAMLARI

1- Kur'an-ı Kerim (Elifba) Okuma

2- Kur'an-ı Kerim Tevciidli Okuma

3- Namazımı Öğreniyorum

4- Peygamberimizin Hayatını Öğreniyorum

5-Temel Dini Kavramlar

6- Peygamberler Tarihi

ve diğer kurs programları

Ara

"2022 Yılı Açık Öğretim Okulları Sınavları Takvimi" için tıklayınız.

Açık Öğretim Okulları 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı II.Dönem sınavları, e-sınav salonlarında e-Sınav yöntemi ile yapılacaktır. E-Sınava katılacak öğrencilerimiz e-Sınav salonlarında, bilgisayar ortamında, gözetmen ve kamera gözetiminde sınavlara katılacaklardır.

ÖNEMLİ DUYURU : Kayıt yenileme yaptıracaklar, sistemde biyometrik resmi olmayanların Halk Eğitimi Merkezimize gelerek biyometrik fotoğraf yükletmeleri gerekmektedir.

Ara

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM OKULLARI 2.DÖNEM KAYIT İŞLEMLERİ:

* Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri : 27 Aralık 2021 - 28 Ocak 2022 tarihleri arası

*Belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle Kayıt işlemlerini yaptıramayan öğrencilerin kayıt işlemleri tarihleri:

31 Ocak 2022 - 08 Şubat 2022 tarihleri arası

Öğrencilerimize önemle duyurulur

Ara

Mezun öğrencilere yönelik Destekleme Yetiştirme Kursları(DYK) başvuru işlemleri  15  Aralık  2021 tarihine kadar uzatılmıştır.Destekleme Yetiştirme Kurslarına(DYK) başvurmak isteyen mezun öğrencilerin, Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne gelerek şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Kas

Kurumumuzda MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ ÖĞRETİCİLİĞİ  kursu açılması planlanmaktadır. Başvuruların, gerekli belgeler; diploma fotokopisi ve sürücü belgesi fotokopisi ile birlikte 02 Aralık 2021 tarihine kadar kurumumuza yapılması gerekmektedir.

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1. Ortaöğretim mezunu olup, öğretmenlik yapacağı sınıftan en az 3 yıllık sürücü belgesine sahip olmak.

2. Kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecek yeterliliğe (fiziksel, psiko-motor) sahip olmak.