DENİZLİ / SARAYKÖY - Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi

Nis

23 Nisan Haftası "Minik Eller, Büyük Hayaller Etkinlikleri" kapsamında kurumumuzda ilkokul öğrencilerine yönelik Kaligrafi Yazı, Keçe Peri Bebek Yapımı ve Yöresel Minyatür Kilim Dokuma etkinlikleri.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının içine aldığı 22-26 Nisan Haftasında ilçemiz okullarında "Minik Eller, Büyük Hayaller Etkinlikleri" gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Sarayköy Hem KA-210-ADU 000084308 nolu Gelecekse Yürüdüğüm, Adım Adım Geri Dönüşüm konulu Erasmus Projesi Sertifika Töreninden görüntüler

Nis

Sarayköy Hem KA-210-ADU 000084308 nolu  Gelecekse Yürüdüğüm, Adım Adım Geri Dönüşüm konulu Erasmus Projesi kapsamında, ortaklarımız Finlandiya, İspanya ve İtalya 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasındaki Türkiye hareketliliğindeki eğitimlerden görüntüler. Projemizin yaygınlaştırılması ve sürdürülebilirliği adına tanıtıcı eğitim ve faaliyetlere yer verilmiştir. Geri dönüşüm ile ilgili; Geri dönüşüm kütüphanesi ve sergisi hazırlandı. Eski kullanılmayan kot ve artan kumaş parçalarından çanta, pecbörg yapılmış, kullanılmayan kasa parçaları üzerinde resim çalışmaları, çam kozalaklardan süs eşyası yapımı, küpten vazo yapılmış ve bu ürünler Merkezimizde  sergilemiştir. Üzerlik tohumu ile nazarlık yapımı, atölyede artık cam parçalarından süs eşya yapımı etkinlikleri yapılmıştır.

Nis

Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce hazırlanan "Gelecekse Yürüdüğüm, Adım Adım Geri Dönüşüm" Erasmus Projesi kapsamında ortaklarımız İspanya,  Finlandiya ve  İtalya ortaklarımız işe 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasındaki hareketlilik kapsamında eğitimlere başladık.

Mrt

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, şükran, minnet ve rahmetle anıyor; 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. Yılı Kutlu Olsun.

Mrt

Kursiyerlerimiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kursiyerlerimiz doyasıya eğlendiler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

E-Sınav randevu sisteminden randevu alamayan öğrenciler 8 Mart-13 Mart 2024 tarihleri arasında randevu sistemi tekrar açılacaktır.

Şbt

Kursiyerlerimizin, kurs saatlerinde 3-6 yaş grubu çocuklarının hoşça vakit geçirebilecekleri, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri çocuk oyun odamız düzenlenmiştir. Kursiyerlerimizin 3-6 yaş grubu çocuklarını oyun odamıza bekleriz. Oyun odamızın düzenlenmesinde emeği geçen usta öğreticimiz Selma GÜVEN UÇMAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

SARAYKÖY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ GAZZE İÇİN ÜRETİYOR.

Sarayköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından Gazze'ye yardım amacıyla iç çamaşırı dikimleri kursiyerler tarafından başlamıştır. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri hem yardıma muhtaç insanlara destek olmakta hem de kursiyerlere el becerilerini geliştirme fırsatı sunmaktadır.

Ock

Kurumumuzda faaliyet göstermekte olan geri dönüşüm kütüphanemiz tüm gün halkımıza hizmet vermektedir.Kursiyerlerimizin kendi aralarında oluşturdukları kitap okuma ve tartışma grupları kütüphanemize olan ilgiyi arttırmıştır. İlçemizde kütüphanemizin görünürlüğünü arttırmak amacıyla bastırdığımız afişler, facebook ve twetter haberleri halkımıza daha kolay ulaşmamıza katkı sağlamaktadır.İlçe halkı istediği zaman kütüphanemize gelip okumak istediği kitabı seçmekte daha sonra iade edip yenisini almaktadır.

Ock

Yüz yüze 100 çocuk oyunu" kapsamında kurslarımız başladı. Geleneksel çocuk oyunlarımızı yaşatmaya devam edeceğiz.

Ara

Sarayköy Kaymakamlığımız Sosyal Dayanışma Merkezi işbirliği,  Sarayköy Belediyemiz destekleriyle açtığımız  kursumuza  Kurum Müdürümüz Halil KAYA ziyaret etti. Kursiyerlerimiz yapmış oldukları ürünlerin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlamaktadırlar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında kurumumuz bahçesinde kursiyerlerimiz ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik.